Vacature (klein)broodbakker part-time 2 a 3 dagen in de week

Voor onze kleinschalige, stadse banketbakkerij in Rotterdam-Noord zijn wij per 1 januari 2024 op zoek naar een (klein)broodbakker met enkele jaren productie-ervaring die toe is aan een nieuwe uitdaging. Wij willen ons assortiment klein brood versterken. Vernieuwend, origineel en ruimte voor productinnovatie. 

Wat wij zoeken is iemand die;
in twee a drie dagen de basis legt voor het kleinbrood dat wij gedurende de week verder afwerken. Denk aan cinnamonrolls, diverse scones, brioche, amandelcroissants, bladerdeeg en getoerd gerezen deeg, hartige producten etc. Er is veel ruimte voor productontwikkeling, want wij bieden graag een leuk en onderscheidend product aan onze klanten. Dus graag iemand die hiermee ervaring heeft en zelfstandig kan werken en het leuk vind om vernieuwende producten te bedenken. 

Wat hebben wij te bieden:
De functie is voor 2 a 3 dagen in de week  uur per week (wij zien graag een invulling op maandag en dinsdag van 7:00 tot 15:30), geen avond of nacht diensten ( wij zijn een dagzaak). Christelijke feestdagen vrij.
Een hecht samenwerkend team, ruimte voor zelfontplooiing, creativiteit en groei
Salariëring conform Bakkerij CAO, parkeervergunning mogelijk. Wij staan open voor gesprek.

Bij interesse stuur een motivatiebrief voorzien van CV naar info@urbanbakery.nl ten name van M. Staffhorst. Voor meer informatie over de baan kunt u contact opnemen met Miriam Staffhorst, eigenaar / chef patissier  06-31010421. 

Acquisitie naar aanleiding van onze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

© 2011 - 2024 Urban Bakery Rotterdam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel