URBAN BAKERY VOORBURGSTRAAT

Bij Urban Bakery bakken wij heel de dag heerlijk vers en ambachtelijk. En dat zonder poeders, kleurstoffen en conserveermiddelen. Wij verkopen verse taarten en koeken, handgemaakte fudge, echt brood en nog veel meer van dat soort heerlijks. Uiteraard kun je ook in deze tijd alles afhalen in onze bakkerij. Je ziet dan achterin de keuken de beste patissiers van Rotterdam aan het werk. Wil je dit jaar echt de show stelen op je verjaardag? Je kan bij ons ook (online) taarten bestellen!

Onze openingstijden. 

Maandag van 10:00-17:00 uur

Dinsdag t/m zaterdag van 8:30-17:00 uur

Op zondag zijn wij gesloten

Voorburgstraat 217-219
3037 ER Rotterdam
010 - 75 11 380

Voor bezorgingen zijn wij aangesloten bij UberEats en Peddler.  Via hen kunt u onze producten bestellen en laten bezorgen middels een fietskoerier, binnen de ring van Rotterdam. 

 

URBAN BAKERY AAN DE HOOGSTRAAT

Onze winkel aan de Hoogstraat is per 01-01-2020 gesloten. Voor al uw lekkers kunt u terrecht bij de Bakkerij aan de Voorburgstraat 217-219 bij het Eudokiaplein / Bergwerg in Rotterdam - Noord.

 

Prijsaanpassingen augustus 2022

Wij betreuren ten zeerste dat wij onze prijzen hebben moeten aanpassen ten gevolge van inflatie en het al maar duurder worden van onze grondstoffen, electra, huren en overige kosten. UIteraard hebben wij in eerste instantie de stijgingen zelf proberen op te vangen door kostenreductie waar mogelijk.  Deze stijgingen zijn zo proportioneel groot dat wij geen ander manier meer kunnen vinden dan het verhogen van onze verkoopprijzen. Ook wij vinden dit een hele nare ontwikkeling, maar helaas. Wij hopen op uw begrip en dat u graag onze klant blijft. Wij blijven lekker doorbakken en voor u, hopen wij , dat u kunt  blijven genieten van ons heerlijks. 

 

 

 

© 2011 - 2024 Urban Bakery Rotterdam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel