Bestellen

U kunt uw bestelling doorgeven in de winkel of telefonisch op 010-751 13 80. Per mail zijn wij bereikbaar op info@urbanbakery.nl of u kunt bestellen via de webshop (bij assortiment).

Alle bestellingen dienen in de winkel te worden betaald. 

Bestellingen kunt u doorgeven, minimaal 1 volle werkdag van te voren (bij voorkeur telefonisch). Die dag hebben wij nodig om uw bestelling te maken en vers af te bakken 

Openingstijden winkel

De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 8:30 uur tot 17.00 uur en op maandag vanaf 10:00 tot 17:00 uur. Op die dagen is de winkel gevuld met het volledige assortiment en kunt u (via de webshop of telefonisch) alle producten los bestellen. 

Afhalen

U kunt uw bestelling afhalen in onze winkel aan de Voorburgstraat 219 (3037 ER) in Rotterdam. Wij zijn gevestigd in een van de hofbogen tegenover de ingang van het Eudokia winkelcentrum. Afhalen kan vanaf 08:30 uur.

Bezorgen

Bezorgen is mogelijk, echter alleen na (telefonisch) overleg, voor grote bestellingen in de centrumring van Rotterdam bij een minimumbestelling van 100 Euro. Bezorgkosten € 17,50 per afleveradres. Neemt u even contact op over de mogelijkheden, de eventuele extra bezorgkosten en de levertijden. 

Betaling

​Betaling voor particulieren bij afhalen in de winkel. Voor grote bestellingen is het ook mogeijk om per factuur te betalen.

 

© 2011 - 2024 Urban Bakery Rotterdam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel