Als horecaondernemer ben je altijd op zoek naar originele en goede producten, maar niet altijd in staat om zelf alle patisserie te doen. Daarom is UBR er ook voor zakelijke afnemers. Door jarenlange ervaring in toprestaurants en banketbakkerij heeft UBR een compleet horeca-aanbod.

Taart en gebak voor bij de koffie.

Veel horecazaken in Rotterdam serveren hetzelfde gebak. Wij zijn graag net even origineler dan de buurman. Daarom biedt UBR een eigen assortiment taarten en indien gewenst bakken wij voor jouw zaak een eigen receptuur taart, zodat je een orgineel en ambachtelijk gemaakt stukje taart kan serveren. 

UBR XL

UBR levert voor banqueting, dessert-buffetten en grand desserts. Voor alles geldt; het assortiment wisselt en er wordt gewerkt met verse, seizoensgebonden ingrediënten. Geen poeders dus. 

cheesecupcakes.jpg

 

Make-off & bake-off

Wil je er liever je eigen draai aan geven? Ook dat kan:

* Make-off; maak je eigen unieke desserts of koffiegarnituur met halfproducten van UBR

* Bake-off; sommige producten lenen zich uitstekend om bijvoorbeeld diepgevroren aangeleverd te worden. Dan kun je ze zelf afbakken en afwerken tot jouw unieke gerecht. In de toekomst gaan wij dit assortiment verder vormgeven.

 

Verder kennismaken!

Wil je weten wat UBR voor jouw zaak kan betekenen? Maak dan een afspraak (010-7511380 of 06-31010421) voor een productpresentatie of kom een kijkje nemen in de winkel.

© 2011 - 2021 Urban Bakery Rotterdam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel