Urban Bakery zoekt een Banketbakker (B0L) - Vanaf september 2019 (Maandag, dinsdag, woensdag of zaterdag)

Over ons

Bij Urban Bakery bakken wij vers en ambachtelijk, zonder poeders, kleurstoffen en conserveermiddelen. Wij verkopen verse taarten, cupcakes, bars en koekjes. In de winkel kun je alles afhalen, of aan één van de tafeltjes zitten met een goede kop koffie of thee en te genieten van onze specialiteiten.

De banketbakkers werken in een klein team waardoor er veel ruimte is voor onderling contact.  We werken in een open keuken waardoor de klant betrokken wordt bij het bakproces. Doordat iedereen mee kan kijken betekent het dat de keuken ons visitekaartje is en georganiseerd en hygiënisch moet blijven gedurende de dag.  

Over jou

Jij als gemotiveerde teamplayer zoekt een uitdagende stage in een bakkerij. Je neemt zelf initiatief, stelt gerichte vragen en hebt passie voor het bakkersvak. Jij weet wat werken is!

Je volgt de opleiding Zelfstandig werkend Banketbakker, Patissier of Leidinggevende bakkerij, bent volledig op de hoogte van HACCP en zit in het 2e of 3e jaar. Daarnaast is het voor jou mogelijk om bij ons om 7 uur aanwezig te zijn.

Wij hechten veel waarde aan jouw motivatie om bij ons te werken!

Mail je motivatiebrief én CV naar: info@urbanbakery.nl 

© 2011 - 2019 Urban Bakery Rotterdam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel