Urban Bakery zoekt een Banketbakker 32 tot 38 uur
Voor onze kleinschalige, stadse banketbakkerij in Rotterdam-Noord zijn wij op zoek naar een banketbakker met (lichte) productie-ervaring in een banketbakkerij.


Over ons
Bij Urban Bakery bakken wij vers en ambachtelijk, zonder poeders, kleurstoffen en conserveermiddelen. Wij verkopen verse taarten, cupcakes, bars en koekjes. Onze winkel en bakkerij lopen in elkaar over. We werken in een open keuken, waardoor de klant betrokken wordt bij het bakproces. Doordat iedereen mee kan kijken betekent het dat de keuken ons visitekaartje is en georganiseerd en hygiënisch moet blijven gedurende de dag.  


Over jou

Je hebt de opleiding Zelfstandig werkend Banketbakker afgerond en hebt bij voorkeur enkele jaren werkervaring, zodat je deze ervaring kunt toepassen in de optimalisatie van ons productieproces. Met een passie voor het bakkersvak! Echter een starter is eventueel ook welkom, dan leren wij jou het verdere vak.

In de toekomst of als je daar al aan toe bent zijn er mogelijkheden tot  een leidinggevende functie en een rechterhand te zijn voor productinnovatie in de lijn van onze bakkerij. Je neemt zelf initiatief en weet wat werken is! Je probeert onze producten naar een hoger niveau te tillen en je bent kritisch op je eigen werk. 

Daarnaast... op zaterdagochtend  werken hoort erbij en het is voor jou mogelijk om bij ons om 7 uur aanwezig te zijn.

Omdat wij met leerlingen werken behoort het halen van je leermeesterdiploma tot de mogelijkheden. 

 

Wat wij bieden:

- Functie voor 32-38 uur per week

- Werktijden van 07:00-15:30 uur, dus geen avond- of nachtdiensten. Op zondag en maandag vrij, dinsdag is in overleg  en nationale feestdagen vrij.

- Een hecht samenwerkend team, ruimte voor zelfontplooiing, creativiteit en groei

- Salariëring conform Bakkerij CAO

- Parkeervergunning mogelijk

 

Wij hechten veel waarde aan jouw motivatie om bij ons te werken!

Bij interesse stuur jouw motivatiebrief en CV naar info@urbanbakery.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Miriam Staffhorst, eigenaar / chef patissier  06-31010421. 

© 2011 - 2024 Urban Bakery Rotterdam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel